Qi Rising

Wil je iets bestellen? Neem een kijkje in de webshop

Ren Xue

Ren Xue is de paraplu waar Yuan Gong een onderdeel van is. Je kunt Ren Xue zien als een theoretische basis met praktische handvatten om je bewustzijn te ontwikkelen. De makkelijkste vertaling is: wetenschap van het menselijk leven.  Er vanuit gaand dat wetenschap niet alleen op universiteiten wordt ontwikkeld.  Wetenschap in deze betekenis omvat theorie, methoden en vaardigheden.

Ren Xue  heeft als doel mensen te helpen hun gezondheid en hun gevoel van welbevinden te ontwikkelen. Het is een  holistisch systeem, dat alle aspecten van het leven omvat, zo ook  onze verbinding met het universum. Het is gebaseerd op eeuwenoude Chinese wijsheid.

Mijn Leraar

Yuan Tze (China, 1962) heeft Ren Xue en Yuan Gong als systeem ontworpen. Hij heeft de basis gelegd voor de oefeningen en inzichten waar ik zelf veel aan heb en die ik graag wil doorgeven.

Zijn verdienste is dat de methodiek rekening houdt met de westerse mens en onze manier van leven. Yuan Tze heeft jarenlang studie gemaakt van tal van Oosterse filosofieen met bijbehorende technieken. Dat heeft hem inzicht gegeven in de wetten van ons universum en ons leven, the Law of Universe en the Law of Life.  Ren Xue als nieuw systeem is nog in ontwikkeling. De komende jaren worden  nieuwe methoden met ons gedeeld. Ook het komend jaar komt Yuen Tze persoonlijk naar Nederland voor een healing retreat.
Ren Xue Healing Retreat Nederland

Wil je meer weten over deze healing retreat? De nieuwste informatie is via www.lifecultivation.nl; beschikbaar.

Wil je meer weten over Yuan Tze kijk dan op www.yuantzecentre.com

Wilt je meer weten over Qi Rising?

Heb je een vraag of opmerking over Qi Rising? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Je kunt me bereiken op 0575 - 44 28 26 of ga naar contact.


Ga naar contact

Qi Rising

Je kunt mij vrijblijvend bereiken op

T. 0575 - 44 28 26
M. 06 12150415
E. info@qi-rising.com

Qi Rising
Dorpsstraat 22
7234SP Wichmond

Facebook Qi Rising